NAPOVEDI SEGMENTA TEHNIČNEGA VAROVANJA ZA LETO 2015

NAPOVEDI SEGMENTA TEHNIČNEGA VAROVANJA ZA LETO 2015

06.01.2015

Čeprav so napovedovanja trendov precej nehvaležna zadeva, pa vseeno na hitro poglejmo, kaj lahko pričakujemo v letu 2015. Video nadzorni sistemi: pričakujemo lahko padec prodaje analognih sistemov standardne ločljivosti in veliko rast prodaje analognih sistemov HD ločljivosti, trenutno vodilna tehnologija je HD-CVI, ki jo lahko že najdete v prodajnem programu ADS, še naprej rast popularnosti IP tehnologije s poudarkom na analitiki, ki pa je nekoliko odvisen od potez Avigilona po nakupu intelektualnih pravic za analitika podjetja Object Video, še vedno bo prevladovala najbolja smiselna ločljivost za video nadzorne sisteme - 2Mpix oz. FullHD. Pri protivlomnih sistemih lahko pričakujemo porast prodaje brezžičnih sistemov, saj so se v preteklih letih izkazali kot zelo zanesljivi, poudarek pa bo tudi na komunikaciji, IP in HSDPA. Na področju kontrole pristopa se ravno tako pričakuje rast prodaje, zlasti v segmentu brezžičnih ključavnic. V svetovnem merilu panoga tehničnega varovanja raste, ogromne rasti beležijo azijski proizvajalci, evropski in ameriški pa počasi, a zanesljivo, tonejo.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.