USPEŠNA PREDSTAVITEV NA SEJMU AMBIENT

USPEŠNA PREDSTAVITEV NA SEJMU AMBIENT

14.11.2012

Za nami je uspešna predstavitev na sejmu Ambient. Z veseljem ugotavljamo, da je zanimanje za protivlomne in video-nadzorne sisteme še vedno veliko. Ogromno partnerjev in potencialnih kupcev je obiskalo naš razstavni prostor in z zanimanjem spremljajo slike različnih tehnologij. Zmagovalna je bila seveda HD-SDI, saj omogoča slike visoke kakovosti Full HD brez zakasnitev in enostavno uporabo ter nastavitve. Tudi za popolnoma brezžični protivlomni sistem z dvosmerno komunikacijo Alexor je bilo veliko zanimanje, saj omogoča kakovostno varovanja brez žič, kar je gotovo velika prednost pri vgradnji v dokončane objekte. Hvala vsem za obisk, se vidimo prihodnje leto!

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.