MOBICOM - PODJETJE Z NAJVEČJO RASTJO PRODAJE DSC V VZHODNI EVROPI V LETU 2014

MOBICOM - PODJETJE Z NAJVEČJO RASTJO PRODAJE DSC V VZHODNI EVROPI V LETU 2014

09.11.2014

Prejšnji teden smo se udeležili prodajno-tehnične konference podjetja Tyco -DSC v Budimpešti. Na konferenci je bilo zastopanih 20 podjetij iz 20 držav vzhodne Evrope. Poleg pregleda novosti in trendov - nova serija central Power NEO je sedaj napovedana za mesec februar 2015, so bile seveda aktualne tudi številke in pozicioniranje posameznih distributerjev na lokalnem tržišču. Z veseljem vam sporočamo, da je imelo podjetje MOBICOM v letu 2014 največjo rast prodaje proizvodov DSC med državami vzhodne Evrope. Številka je samo rezultat naših nenehnih prizadevanj po tem, da želimo biti preprosto najboljši.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.