360̊ DETEKCIJA ZA MIREN SPANEC

360̊ DETEKCIJA ZA MIREN SPANEC

27.02.2017

Zaščitite vaše domovanje s protivlomnim sistemom, ki omogoča zaščito celotne okolice hiše. Tehnološka dovršenost in vgrajena odpornost pred zunanjimi dejavniki je del vseh OPTEX-ovih senzorjev gibanja. Izbor detektorjev za notranjo in zunanjo zaščito je znan po zanesljivosti delovanja in odlično imunostjo na zunanje dejavnike kot so živali in drugi dejavniki, ki bi lahko vplivali na delovanje senzorjev.  Senzorji gibanja so preprosti za montažo in nastavitev, primerni pa so za zaščito stanovanjskih in gospodarskih objektov – za notranjo in zunanjo zaščito. Široka paleta senzorjev gibanja je namenjena zaščiti vseh možnih vstopov v hišo – od balkonov, teras, garaže do glavnih vhodov, oken in celo varovanje celotne okolice hiše z barierami, ki ustvarijo žarkovno zaščito. Na voljo so tudi alarmni sistemi z brezžičnimi senzorji, ki precej zmanjšujejo stroške namestitve v primerih kjer inštalacija ni pripravljena.

 
 
 

Povpraševanje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.
Polja označena z * so obvezna!

    1. Mobicom d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.