Mobicom logoNaročnik Mobicom d.o.o.

Primarna dejavnost podjetja je prodaja sistemov in izdelkov za področja: protvlomni sistemi, video-nadzor, protipožarni sistemi in kotrola pristopa. Nudijo svetovanje in vgradnjo pri njih kupljenih sistemov.

 

Izdelava spletne strani MobicomIzdelava spletne strani in optimizacija spletne strani za Google

Mobicom d.o.o., optimizacijska stranka, so se odločili za prenovo svoje spletne strani. Nova spletna stran je bila razrezana in vpeta v CMS prilagojen Google-u in drugim spletnim iskalnikom. Optimizacija spletne strani za Google in druge spletne iskalnike se nadaljuje kot do sedaj, z dodatno možnostjo vnašanja optimiziranih vsebin tudi v sam CMS. Izdelava spletne strani z Google optimizacijo, ki je izvršena še preden se nova spletna stran objavi, bo zagotovila karseda najboljše pozicioniranje strani v iskanjih, saj je stran tako že v osnovi Google-u prijazna. Zavoljo optimizacije spletne strani za Google in druge iskalnike so tako bili dodani meta podatki vsaki podstrani, ažurirani naslovi stran, prenešene in popravljene slike in vsebine na splošno optimizacijsko preurejene. Preko podpornega potrala vsi.si se bo nadaljevala tudi off-site optimizacija.

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene

 

Izdelava spletnih strani z Google optimizacijo

VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

http://www.spletnidonos.si/ 
E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Izdelavo spletne strani so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani EVJ ElektropromIzdelava spletne strani Skitti Izdelava spletne strani Avtoservis TotalIzdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani Kova