IP NADZORNA KAMERA – PAMETNA ZUNANJA IN NOTRANJA ZAŠČITA OBJEKTA

Ip kamere so idealna rešitev za varovanje vašega doma ali poslovnih in ostalih objektov. Ip nadzorna kamera namreč omogoča vse, kar si želite pri nadzoru in varovanju. Izberete lahko zunanjo ali notranjo ip nadzorno kamero. Odvisno od vaših želja in potreb lahko izberete primerne ip nadzorne kamere za varnost vašega objekta. Izberete lahko brezžično ali žično ip kamero. Obstajajo pa tudi ip kamere wifi, ki omogočajo povezovanje preko internetne povezave. Brezžična ip kamera je zasnovana za snemanje posnetkov izbrani spletni brskalnik, pametni telefon, tablico itd. Ip nadzorna kamera omogoča, da se vaši posnetki naložijo na ftp strežnik.

 

Ip video nadzorne kamere

 

IP ZUNANJA NADZORNA KAMERA OMOGOČA ODLIČEN PREGLED NAD OKOLICO

Ip zunanja nadzorna kamera nudi slike visoke ločljivosti in odlične kakovosti. Namenjena je zajemu slike pri videonadzoru. Najnovejše ip nadzorne kamere omogočajo zelo dobro zaznavanje gibanja, poleg tega pa zaznavo prečkanja navideznih mej, tuje objekte, manjkajoče objekte, zaznavajo celo obraz in še bi lahko naštevali. Zunanje ip kamere omogočajo 24-urno varovanje z avtomatskim opozarjanjem na kritične in nevarne situacije. Ip zunanja nadzorna kamera je posebej prilagojena za odličen pregled nad okolico. Imajo visoko ločljivost, opremljene so s posebnimi diodami, ki omogočajo učinkovito snemanje ponoči. Ip nadzorna kamera zazna gibanje, ki aktivira kamero, ko se zares kaj dogaja. Zunanje iop kamere so opremljene tako, da jim vremenske razmere ne morejo do živega. Ip nadzorne kamere so lahko tudi notranje, lahko izberete vrtljivo notranjo ip ftp kamero, ki deluje preko brezžičnega omrežja. Do posnetkov ali ogleda v živo lahko dostopate kar preko svojega pametnega telefona ali računalnika.

 

LASTNOSTI IP BREZŽIČNE/ŽIČNE NADZORNE KAMERE

Ip nadzorna brezžična/žična/wifi kamera je enostavna za namestitev. Omogoča kvalitetne posnetke tudi ob slabši vidljivosti ali svetlobi. Sistem se lahko vzpostavi v že znano wifi omrežje, ni potrebno postavljati novega. Preko pametnega telefona ali spletnega brskalnika lahko dostopamo do brezžične ip kamere kjerkoli in kadarkoli. Brezžična ip nadzorna kamera je vodoodporna in deluje preko wifi omrežja.

 

Ip nadzorna brezžična kamera

IP KAMERA WIFI– ZA VAROVANJE VSEH VRST OBJEKTOV. POSNETEK NA VAŠEM TELEFONU.

Ip brezžična kamera wifi je namenjena za snemanje oziroma varovanje stanovanj, hiš, poslovnih objektov itd. Sliko ip kamere ftp lahko v živo gledate preko vašega telefona kjerkoli in kadarkoli. Ip nadzorna kamera ima veliko funkcij, najbolj pomembno pa je, da je nadzor možen preko interneta kjerkoli po svetu. Nastavite lahko tudi alarmiranje na vaš elektronski naslov. Poleg možnosti pošiljanja na email, omogoča pošiljanje na Google Drive ali ftp strežnik. Namestitev je hitra in enostavna.