Elektronska ključavnica na prstni odtis prinaša številne prednosti

Ključavnice in ključe, ki smo jih vajeni že desetletja, celo stoletja, vse bolj izpodrivajo pametne elektronske ključavnice in ključi. Elektronska ključavnica na prstni odtis (ali kodo) vam omogoča, da enostavno in hitro odpirate in zapirate vrata povsem brezstično in brezžično. Sistem pa vam kljub temu zagotavlja popolno varnost in zaščito. Vsa vrata enega objekta lahko nadzorujete na enem mestu, ne glede na to, kje se vrata nahajajo. Povsem enostavno je tudi dodeljevanje in odvzem ''ključev'' oziroma možnosti dostopa posameznikom.

Elektromagnetne oziroma električne ključavnice (cena na voljo na spletni strani) sestavljajo enega od pomembnih delov sistema kontrole pristopa. Med številnimi prednostmi, ki jih prinaša elektronska ključavnica na prstni odtis je tudi ta, da vam elektronska kontrola pristopa omogoča popoln nadzor nad tem, kaj se dogaja z vašimi vrati. Sami lahko določate, kdo in kdaj bo smel vstopiti skozi določena vrata ter s tem onemogočite vstop nepooblaščenim osebam. Kadarkoli in kjerkoli pa lahko vrata tudi sami daljinsko odklenete.

Z elektronsko kontrolo pristopa lahko na pregleden in enostaven način nadzirate pristope v vse prostore in objekte, saj sistem beleži vse dogodke in gibanje posameznega uporabnika.

 

Elektronska ključavnica na prstni odtis – varna in enostavna rešitev

Za odklepanje vrat potrebujemo le kratek trenutek, zato je elektronska ključavnica elegantna rešitev za vse, ki se jim vedno mudi in nimajo časa za iskanje ključev in odklepanje vrat. Za lažjo izbiro vam v podjetju Mobicom predstavljamo dva tipa ključavnic pristopne kontrole: električna in elektromagnetna ključavnica. Najpogosteje se uporablja električna ključavnica za vhodna vrata, katere cena je tudi zelo ugodna. Vgradnja tega tipa ključavnice za odpiranje vrat je zahtevna in velikokrat je za kakovostno vgradnjo potreben profesionalni ključavničar. Elektromagnetna ključavnica pa predstavlja najprimernejšo izbiro, ko je potrebno omejiti vhod in izhod.

Izognite se vsem težavam, ki jih imamo s ključi, in izberite elektronsko kontrolo pristopa. Elektronska ključavnica na prstni odtis zagotavlja varno in enostavno rešitev. Obiščite nas.

elektronska ključavnica na kodoelektronska ključavnica