Digitalni snemalnik sestavni del video nadzornega sistema

 

Digitalni video snemalnikDigitalni snemalnik je poleg video kamere za nadzor sestavni del vsakega video nadzornega sistema. V digitalni snemalnik se prenese slika, ki jo zajame video kamera, kjer se obdela in arhivira v spomin. Od digitalnega snemalnika je odvisna kakovost ločljivosti. Kakovostne digitalne snemalnike najdete pri podjetju Mobicom d.o.o., kjer vam bomo tudi svetovali, kakšen snemalnik je najbolj primeren glede na vaše želje in potrebe. Video nadzor je namreč pametna nadgradnja alarmnega sistema, saj ima številne koristi za uporabnika. Nadzorna kamera s snemalnikom namreč zagotavlja nadzor, varnost, pomaga pri preprečevanju kaznivih dejanj, rekonstrukcijo neželenih dogodkov in celo identifikacijo storilcev. Izbira nadzorne kamere s snemalnikom pa mora biti dobro premišljena glede na vaše potrebe.

Video snemalnik – zanesljivo arhiviranje slike

Učinkovitost video nadzornega sistema je odvisna od različnih dejavnikov, najpomembneje pa je, da je slika, ki jo zajame kamera za videonadzor, varno shranjena in dostopna takrat, ko jo potrebujete. Kakovosten Video snemalnik je zato nepogrešljiv. Video snemalniki, ki jih najdete v naši ponudbi, vam omogočajo tudi vodni žig, ki preprečuje manipulacijo z videoposnetki, izvoz posnetkov, učinkovit pregled arhiva. Video snemalnike odlikuje tudi možnost celovitega upravljanja preko brskalnika, kar pomeni, da je do vseh nastavitev možno dostopati preko internetnega brskalnika. Video snemalniki iz naše ponudbe nudijo tudi možnost dostopa preko mobilnega telefona, tako lahko do žive slike digitalnega snemalnika dostopate kadarkoli.

Digitalni snemalniki različnih vrst

Na voljo so vam digitalni snemalniki za arhiviranje slike iz analognih kamer in digitalni snemalniki za arhiviranje iz IP kamer. Prednosti analogne kamere so velik arhiv, preprosta uporaba in cenovna ugodnost. Primerne so predvsem za nadzor manjših prostorov in kadar naše potrebe ne vsebujejo slike podrobnosti. IP kamere pa so priporočljive predvsem zato, ker omogočajo sliko visoke kakovosti, pametne IP kamere pa omogočajo celo zaznavo obraza.

 

Digitalni 4 kanalni snemalnik