Blagovna znamka ADS

ADS video nadzorni sistemi

Podjetje Mobicom na področju video-nadzornih sistemov zastopa blagovno znamko ADS (Advanced digital solutions) in z njihovimi proizvodi vam želimo prihraniti marsikatero neprijetno izkušnjo – izbrali smo proizvode, ki jim lahko zaupate. Blagovna znamka video nadzornih sistemov ADS je na slovenskem trgu prisotna že skoraj 10 let in vključuje vse aktualne novosti in sledi svetovnem trendu - vedno najnovejša tehnologija nadzornih kamer. Pred nakupom zato preverite, kakšno rešitev vam lahko ponudi ADS.

V prodajni program ADS so vključene profesionalne nadzorne kamere in snemalniki za nazor stanovanjskih in pa tudi poslovnih objektov. Blagovna znamka pokriva vse aktualne tehnologije na področju video nadzora: IP megapixel, HD CVI in analogno.

Pri sami izbiri kamer je potrebno posebno pozornost posvetiti standardu, ki ga uporablja kamera. ONVIF je danes mednarodni standard, ki so se mu priključili vsi večji proizvajalci in omogoča medsebojno združljivost IP opreme. Tako kamere za video nadzor kot digitalni mrežni snemalniki in programske rešitve ADS proizvodov ustrezajo standardu ONVIF in omogočajo združljivost s sorodnimi proizvodi. Prodajni program ADS sestavljajo proizvodi, ki zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Nudimo proizvode, v katerih so vključene vse aktualne novosti na področju video nadzornih sistemov.