Alarmni sistem za stanovanjsko hišo


Živimo v času, ko število vlomov in kraj bliskovito narašča. Po podatkih policije je v zadnjem letu kar za 3,7 odstotkov več kaznivih dejanj zoper premoženje, predvsem na račun povečanja števila vlomov v poslovne in stanovanjske objekte. Alarmni sistem za stanovanjsko hišo se je že večkrat izkazal kot odlična preventivna zaščita, ki vam nudi zaščito in prežene vlomilce, ki so danes iz dneva v dan bolj predrzni. Bodite korak pred vlomilci, zaščitite se in vgradite protivlomni sistem.

Alarmni sistem za stanovanjski objekt

 

Alarmna naprava za varovanje doma- zasnovaVsak objekt, za katerega želite predvideti tehnično varovanje, je unikaten. Splošnega števila za število senzorjev in načina varovanja ni. Željo, da bi imeli alarm za hišo, obvezno sporočite arhitektu, ki vam bo pripravljal načrt za stanovanjski objekt. Ta bo aktiviral ustrezne strokovnjake, ki bodo pravilno izbrali pozicije posameznih elementov. Tako boste lahko pripravili vse potrebne instalacije za vgradnjo sistema tehničnega varovanja. Priporočljivo pa je, da si preberete tudi Mobicomovo brošuro - Zasnova protivlomnega sistema, v kateri boste našli vse potrebne informacije, ki jih potrebujete pred nakupom. V primeru, da alarm za hišo ni bil predviden, vam je vedno na voljo brezžični alarmni sistem. Kakšna bo učinkovitost vašega alarmnega sistema za varovanje doma, je odvisno predvsem od strokovnjaka, ki ga vam bo zasnoval in od opreme, ki jo boste vgradili. Podjetje Mobicom d.o.o. je zakonit zastopnik za DSC protivlomne sisteme kanadskega porekla, ki so na trgu že več kot trideset let, odlikuje jih popolna kakovost in zanesljivost.


Alarmni sistemi za varovanje doma- vlomilecNačini delovanja vlomilcev se spreminjajo, spreminjajo pa se tudi režimi delovanja alarmnih naprav za stanovanje ali hišo. V zadnjem času narašča število vlomov v popoldanskem in večernem času, torej v času, ko so stanovalci doma, alarm pa izklopljen. Namen alarma za hišo ni zgolj zaščita doma v času, ko ste stanovalci odsotni, namen alarma je, da je uporaben 24 ur dnevno in tako stanovalcem nudi zagotovilo, da se z vlomilcem ne srečajo iz oči v oči. Udobje, ki vam ga hišni alarmni sistem nudi, kmalu postane nepogrešljiv del vašega življenja in za brezhibno delovanje vašega hišnega alarmnega sistema so priporočljivi redni letni pregledi alarmnega sistema, ki vam omogočajo vedno novimi rešitvami, na področju sistema tehničnega varovanja.


Brezžični alarmni sistem

Brezžični alarmDSC protivlomni sistemi imajo v svoji ponudbi brezžični alarm za hišo ali poslovni objekt, pri katerem so vsi elementi protivlomnega sistema brezžični. ALEXOR brezžični alarm se po kakovosti od žičnega alarmnega sistema ne razlikuje. Prav tako so osnovni elementi brezžičnega alarma za hišo: alarmna centrala, senzorji, sirena in tipkovnica za lažje upravljanje sistema ter požarni senzorji. Vsak alarmni sistem za stanovanjsko hišo ima možnost nadgradnje, ki uporabniku olajša njegovo upravljanje. Vedno bolj do izraza prihaja uporaba GSM komunikatorjev, ki v primeru proženja alarmnega sistema omogočajo klic na mobilno številko, pošiljanje do štirih različnih SMS sporočil ter vklop in izklop alarma za hišo. Z GSM komunikatorjem vas ne bo nikoli skrbelo, ali je alarm vključen ali ne. GSM komunikator je kompatibilen tudi z brezžičnim alarmom.

 

Ko se odločate za nakup alarmne naprave za stanovanje ali hišo, naj ne bo glavno merilo cena. Ponudnikov na trgu je veliko, rešitev pa zelo malo. Pri podjetju Mobicom d.o.o. si prizadevamo, da za naše stranke poskrbimo in jim ponudimo optimalno zaščito za njihov dom. Na podlagi tlorisov ali skice vam svetujemo, izberemo ustrezno opremo, poskrbimo za montažo in smo vam vedno na voljo, ko potrebujete tehnično pomoč in servis. Vaše povpraševanje lahko oddate tukaj ali nam poišete na elektronski naslov info@mobicom.si.

 

Bodite brez skrbi! Naj vas pred vlomilci varuje kakovosten alarm za hišo!