ADS ponudba

ADS ponudba zajema vse aktualne tehnologije: analogne video nadzorne sisteme, IP megapixel sisteme ter HD-SDI kamere.

Na področju analognih sistemov so se konec leta 2013 pojavile nove rešitve, ki omogočajo HD ločljivost in arhiviranje slik v ločljivosti 960H (HD kamere). Snemanje slik v realnem času za vse vhode je nekaj povsem običajnega in celotna serija D5 digitalnih snemalnikov to omogoča. Konkurenčna prednost je podpora ločljivosti 960H, ki skupaj z analognimi kamerami S serije, ki podpirajo HD ločljivost, predstavlja največ, kar trenutno zmore tehnologija analognih video nadzornih sistemov.

IP megapixel sistemi so doživeli izreden porast v zadnjem letu. Cene so konkurenčne, rešitve in zanesljivost sistemov pa navdušuje. V katalogu je predstavljena nova serija mrežnih snemalnikov, ki omogočajo zapisovanje kar do hitrosti 160 Mbps, kar pomeni, da kompromis med kakovostjo in pasovno širino ni več potreben. Zanesljivi mrežni snemalniki, z Linux operacijskim sistemom, omogočajo arhiviranje do 32 IP megapixel kamer, seveda pa lahko z napredno programsko opremo povežemo praktično neskončno snemalnikov in kamer. Novo serijo IP kamer odlikuje nizka poraba, izboljšana kakovost slik pri manjši pasovni širini in enostaven uporabniški vmesnik. Dve ADS kameri, ki vsebujeta motoriziran objektiv in funkcijo avto fokus pa postavljata referenco na Full HD področju.

HD-SDI tehnologija (HD kamere) se uveljavlja predvsem na področju menjave starih, dotrajanih analognih sistemov, kjer uporabnik želi boljšo kakovost, menjava ožičenja pa bi predstavljala prevelik strošek oz. je skorajda nemogoča. Večja procesorska moč omogoča zajem večjega števila slik po posameznem vhodu v primerjavi s prvimi sistemi, cene so postale konkurenčne, upravljanje sistemov je izredno enostavno, saj je zelo podobno analognim video nadzornim sistemom. Ločljivosti 1.3 in 2.0 Mpix postajata standard na področju video nadzora, neglede na tehnologijo.

Opreme, ponudnikov, tehnologij je ogromno, pravih rešitev pa bolj malo. Naročniki se vse premalo zavedajo, da nizka cena in kakovost slik nekako ne gresta skupaj in veliko je menjav novih sistemov, pri katerih končni razultat enostavno ne izpolnjuje naročnikovih pričakovanj. Oprema je samo en element video-nadzornega sistema, pravilno načrtovanje in njen izbor pa za kakovosten sistem zahteva leta in leta izkušenj. Pred nakupom zato preverite reference ponudnika in vprašajte uporabnika - najboljši način, da bo sistem res v skladu z vašimi pričakovanji.

S proizvodi ADS vam želimo prihraniti marsikatero neprijetno izkušnjo - izbrali smo proizvode, ki jim lahko zaupate. Pred nakupom preverite, kakšno rešitev vam lahko ponudi ADS.

 

Analogne kamere

Hitro vrtljive analogne kamere

Analogni digitalni snemalniki

IP megapixel kamere

Hitro vrtljiva IP megapxel kamera

Samostojni mrežni digitalni snemalniki

HD-SDI kamere

HD-SDI snemalniki

LCD monitorji

Objektivi

Ohišja

Dodatna oprema

Outlet